top of page
IlmastoToivo-hero-vihreä.gif

Tekijät Toivon takana.

Innovatiivista ilmastoasiantuntemusta yrityksille

Lahden ympäristöpääkaupunkivuoden yhteistyökumppanit hakivat alkuvuodesta 2021 luovia ratkaisuja erilaisiin ympäristö- ja ilmastohaasteisiin. Tästä innovaatiokilpailusta sai alkunsa Toivo, joka tarjoaa eväät yrityksen ilmastovaikutusten ymmärtämiseen ja vähentämiseen.

Toivo toimii yrityksen omana ilmastoasiantuntijana. Se on kokonaisvaltainen palvelukonsepti, jonka avulla yritykset voivat:

  • laskea tai arvioida hiilijalanjälkensä sekä seurata sen kehittymistä

  • ymmärtää syvällisemmin oman toimintansa ilmastovaikutuksia

  • tunnistaa tehokkaimmat keinot ilmastovaikutusten vähentämiseen

  • syventää omaa ymmärrystään asiakaskuntansa arvostamista ilmastotoimista

  • kartoittaa henkilökuntansa ilmastoasenteita ja kouluttaa heitä ilmastoasioissa.

 

Toivo-palvelun tarjoaman datan avulla yritykset pystyvät samanaikaisesti sekä suunnittelemaan että toteuttamaan omia vastuullisuustoimenpiteitään ja lisäämään asiakastyytyväisyyttään. Tavoitteena on, että otettuaan ohjelman käyttöön yritys ymmärtää oman toimintansa ilmastovaikutukset, löytää keinot näiden vaikutusten pienentämiseen ja parantaa asiakastyytyväisyyttään. Asiakkaat kiittävät, ilmasto kiittää ja me toivotamme hyvää huomenta!

Toivo-tiimi

Maija-Leino-useless.jpg
Maija Leino - UseLess

Ilmastoalan moniosaaja ja rautainen LCA-ammattilainen sekä yrittäjä, joka ei pelkää laittaa itseään likoon auttaessaan muita ymmärtämään ja vähentämään ilmastovaikutuksiaan.

Meeri-Teerikangas-Jarvi-useless.jpg
Mervi Teerikangas-Järvi - UseLess

Hiilijalanjälkilaskennan asiantuntija sekä hankintojen, markkinoinnin ja projektihallinnan monitaituri. Ilmiömäinen ideoija ja tehokas toteuttaja, jonka hymy ei hyydy tiukoissakaan paikoissa.

Sanna-Mari-Walliin-useless-uncrop.jpg
Sanna-Mari Wallin – UseLess

Ympäristötekniikan ammattilainen, jolla on vahva osaaminen projekti-, kehitys- ja yritysyhteistyötehtävistä eri toimialoilta.

Tiina-Hestad.jpg
Tiina Hestad

Horeca-alan ammattilainen, joka on kouluttautumassa ympäristö-vastuullisuuden asiantuntijaksi Suomen ympäristöopisto Syklissä. Erikoistunut asiakaspalvelukokemuksen ymmärtämiseen ja hyödyntämiseen myynnissä ja markkinoinnissa. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

varaa-aika.png
Varaa ilmainen aika

Varaa asiantuntijaltamme ilmainen 30 minuutin tapaaminen, jossa kartoitamme yrityksenne hiilijalanjälkilaskennan tarpeet ja toteutuksen vaatimukset.

yhteydenotto.png
Jätä yhteydenottopyyntö

Muissa tapauksissa voit jättää yhteydenottopyynnön. Vastaamme kaikkiin yhteydenottopyyntöihin mahdollisimman pian, muutaman arkipäivän kuluessa.

IlmastoToivo-uutiskirje-tilaus.gif

Tilaa uutiskirje

Kiitos tilauksesta.

bottom of page